Χάρτης Εκλογικών Αποτελεσμάτων 16/09/2007

Saturday, September 15, 2007

Χάρτης εκλογικών αποτελεσμάτων 2007


View Larger Map

1 comment:

lefteris said...

Με το σηματάκι των πληροφοριών (info) παρουσιάζονται τα αποτελέσμτα για το σύνολο της επικράτειας.
Ακολουθούν τα αποτελέσματα για κάθε δήμο.

Geoservices - Εκλογικά Αποτελέσματα Εθνικών Εκλογών 2007

Η εταιρεία μας αποτελεί μια νεανική καινοτόμο επιχείρηση, που δημιουργήθηκε από νέους επιστήμονες, με αντικείμενο τη διαχείριση γεωγραφικών υπηρεσιών
Έχοντας ως βασική προτεραιότητα την ανάπτυξη εφαρμογών που θα βοηθήσουν στην ανάδειξη της
επιστήμης της γεωγραφίας στον ελλαδικό χώρο, ετοιμάζουμε μια βάση δεδομένων για τα αποτελέσματα των εκλογικών αποτελεσμάτων, με απεικόνιση στο περιβάλλον των Google Maps και Google Earth.
Οι χάρτες των εκλογικών αποτελεσμάτων ανά δήμο, με ταυτόχρονη υπερσύνδεση προς την βάση δεδομένων του Υπουργείου Εσωτερικών, παρουσιάζονται σε 2 blogs:

http://ekloges007.blogspot.com/

ekloges007.wordpress.com (see: View Larger Map)

Οι χάρτες απεικονίζονται σε αυτά τα προγράμματα για εύκολη πρόσβαση από το ευρύ κοινό, μιας και τα χαρτογραφικά προγράμματα που χρησιμοποιούμε ως εταιρεία(ArcGis) δεν προσφέρονται για εφαρμογή από όλους. Το αρνητικό είναι η μη δυνατότητα απεικόνισης όλων των εγγραφών με μια ματιά, γι' αυτό και θα υπάρχουν χάρτες ανά 100 εγγραφές. Τα αποτελέσματα θα περαστούν το βράδυ της εκλογικής αναμέτρησης.
Και στις 2 περιπτώσεις, κάνουμε zom in και zoom out για να δούμε την περιοχή που μας ενδιαφέρει. Κάνοντας zoom in μπορούμε να διακρίνουμε τους νομούς όλης της χώρας και στη συνέχεια πατώντας πάνω σε κάθε έναν απο αυτούς, διαλέγουμε το View Larger Map. Στο χάρτη που ακολουθεί βλέπουμε τα αποτελέσματα των εκλογών ανά δήμο. Ακολουθούν υπερσυνδέσεις με το site κάθε δήμου στο Υπουργείο Εσωτερικών, με πλήθος πληροφοριών και το site της Geoservices
Σε κάθε δήμο θα δώσουμε το χρώμα αυτού που έχει το προβάδισμα.

Google News Greece

About Me

My photo
Geographer, Traveler, Gastronomy & liquers lover